Styrelsen

 

Anders Ohlsson
Ordförande/Ekonomi

Sara Måbäck
Vice Ordförande/Verksamhetsansvarig/Sekreterare

Axel Gruvaeus
Ledamot/Tävlingsansvarig

Simon Alvhed
Suppleant/Ungdomsansvarig

Simon Flintzberg
Suppleant/Interna aktiviteter
VAD SYSSLAR STYRELSEN MED?

Här redovisar vi styrelsens visioner, målsättningar och dagliga arbete. Sammanfattningar från senaste mötet, större inköp, satsningar i verksamheten, förändringar och mycket mer.

Har ni frågor eller funderingar kan ni alltid kontakta oss, antingen direkt på klubben eller via ett meddelande på vår Facebooksida

 

Styrelsemöte 2019-01-09

Idag körde vi ett terminsuppstartsmöte där vi gick igenom vårens planer för verksamheten.


En massa saker som behövde diskuteras för att kunna utveckla alla våra olika stilar på bästa sätt.

MMAn kommer ta in fler instruktörer gällande Bas-/Nybörjarpassen. Dessa personer kommer plockas från vårt Competition Team...dels för att det är utvecklande för den som instruerar men också för att kunna växa och i framtiden kunna rodda fler MMA-grupper.
Vi vill även ha seminarier under våren. Dels vill vi gärna ta hit Jonathan Svensson igen då hans pass var väldigt bra och utvecklande...och dels vill vi ha hit Åke Bergvall som ska cutman-utbilda oss.

Thaiboxningen behöver också fler instruktörer då ett antal känner att de inte har tiden som krävs just nu. Här har vi kommit fram till en plan som kommer att presenteras för befintliga instruktörer under nästa vecka. Vi tror att denna lösning kommer kunna föra strikingverksamheten rejält framåt på KC.

Vad gäller BJJn och SWn kommer vi diskutera med respektive instruktörer hur deras planer för våren ser ut. Vi gick igenom tävlingskalendern och även Hiltis kalender för Sverige-läger under året. En förhoppning är att få igång några tävlande under 2019 och att fler ska åka på Hiltis kostnadsfria läger, som är riktigt bra och utvecklande.

Vad gäller Kampsport Ungdom och Kampsport Tjej vill vi få dessa grupper att växa. Potentialen finns och ett steg i att få Ungdomsgruppen att kunna växa är att vi nu tar in en instruktör till, Simon Alvhed. Det kommer bli riktigt bra!
Vi vill även tillsätta en post i styrelsen som ska arbeta med barn- och ungdomsutveckling.

Vi diskuterade även marknadsföringsstrategier inför våren och framöver. Även här skulle vi vilja tillsätta en styrelseroll med fokus på media (Facebook/Instagram/Nyhetsbrev mm)

Vidare diskuterades internutbildningar av instruktörer, framtida projekt, utrustningsbehov mm

Allt ligger nu på Att göra listor med olika prio och nu börjar arbetet med att bocka av :-)

Långt inlägg men uppstartsmötena blir ofta visionära och framtidsplanerande...så nu är det dags att utveckla KC på allvar!

2019...here we come!!!