KAMPSPORTSCENTRET

- Linköpings bästa kampsportsgym -

 

 

TESTA OSS GRATIS EN HEL VECKA!
Nybörjarstart under januari och februari!


Vi erbjuder träning i Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), Submission Wrestling (SW),
Striking -Thaiboxning, Kampsport Tjej, Kampsport Ungdom och Mixed Martial Arts (MMA).

 

 

Som medlem hos oss betalar du enbart en avgift och kan träna samtliga stilar. Du har möjlighet att träna någonting alla veckans dagar. Dessutom erbjuder vi ett litet men fräscht gym med fria vikter och kettlebells samt konditionsmaskiner.

Betalar du för vårt
GULDKORT ingår även gruppträningspass under
Endeavour Athletics regi. Cirkelfys, Xfit, Lugnt men Tungt och FightFit med pass både morgon, lunch och kväll. Du kan också välja att köpa 10-klippkort med 20%-rabatt.

 

 

 

På Kampsportscentret tränar alla, från glada amatörer till proffs, från motionärer till världsmästare. Kom och träna med oss du också!

 

 

Välkommen till Kampsportscentret
- Linköpings bästa kampsportsgym -

NYHETER

Boka in 2 maj i kalendrarna! Excellence Fighting Championship är tillbaka med sin tredje gala i Linköping.

Kampsportscentret kommer som vanligt ha en hel del fighters med på fightcardet och det här blir en kväll som ni inte vill missa!

- SHOW YOUR EXCELLENCE -
Höstterminen 2018 drog vi igång en storsatstning för Linköpings ungdomar. Två gånger i veckan kör vi passet Kampsport Ungdom där vi hämtar inspiration från de stilar vi tränar på Kampsportscentret.

Främst kommer teknikerna från MMA och Thaiboxning men det blir även brottardrillar och lättare styrketräning med kroppen som vikt. Träningen är uppbyggd för att främja rörelseglädje och vi tränar tillsammans med varandra, inte mot varandra.

Alla som är mellan 12-15 år är välkomna att testa på vår nya satsning och givetvis har vi även här en kostnadsfri provvecka. Terminsstarten våren 2020 är satt till torsdag 16/1...vi har begränsat med platser så anmäl er redan nu!
Måndagar 17.30-18.30 och onsdagar 18.00-19.00 kör vi Kampsport Tjej

Vi hämtar inspiration från Thaiboxning, MMA och Brazilian Jiu Jitsu och dessutom kör vi roliga, effektiva fysövningar!

Samla tjejpolarna och arbetskollegor...så kommer ni och provtränar helt kostnadsfritt en hel vecka! Terminsstart måndag 13 januari!
Varje lördag mellan 11.00-1300 har vi Open Mat på KC. Det betyder att du kan komma ner och träna det du önskar i form av kampsport, gym eller bättra på fysen. Tränande från alla sveriges klubbar och kampsporter är hjärtligt välkomna!

Ta gärna med vänner och bekanta som är nyfikna på kampsport...kanske är det någon som inser vilka underbart roliga kampsporter vi erbjuder!
Irman har gjort sig ett namn på den internationella MMA-scenen med dubbla världsmästartitlar och även Europatitlar...men ibland hamnar man i rikspressen av helt andra anledingar...

Gammal artikel men den är guld så att den får vara kvar ett tag till!

Läs artikeln här
Du som medlem hos oss på Kampsportscentret kan köpa all utrustning och alla träningskläder du behöver från Rebelz och Earn it Sports.
Klicka här för mer info!

 

Följ oss på Facebook

Köp kläder och utrustning via Rebelz eller Earn it Sports. Självklart har du som KC-medlem rabatt på hela sortimentet!

Checka in utbudet här
FRISKVÅRDLEVERANTÖR

 FÖRBUND